www.kmins.eu 
 
   
   
   
 
 
 
ЕЛ-МА КОНСУЛТ - ЗАСТРАХОВАНЕ И ОСИГУРЯВАНЕ
ЗАСТРАХОВАТЕЛЕН БРОКЕР - ПЛОВДИВ - ЗАСТРАХОВКИ ГО, АВТОКАСКО, ЖИВОТОЗАСТРАХОВАНЕ


Категория:  Банки, Финанси, Застраховане
Раздел:  Застрахователни агенции и застрахователни брокери
 

ЗА НАС

Застраховки ли >>> Ел-Ма Консулт Пловдив

Гражданска отговорност, Зелена Карта, Застраховки Живот ..., всички видове застраховки!

Ел-Ма Консулт е представител на Застрахователен брокер Изира за гр. Пловдив и региона. Предлага всички видове застраховки - от ГО, през автокаско, животозастраховане, до застраховки на селскостопанска техника и продукция.

>>> към сайта на Ел-Ма Консулт


Ел-Ма Консулт предлага професионално консултиране в областта на застраховането и съдейства по ликвидация на щети по всички застрахователни договори пред застрахователните компании.

Ел-Ма Консулт предлага застраховки към всички застрахователни компании на пазара в България:
- Армеец, Булстрад, Бул Инс, Групама, Дженерали Застраховане, ДЗИ, Евроинс, Лев Инс, Олимпик, ОЗК Застраховане и Уника и други.

Ел-Ма Консулт е застрахователен посредник, залагащ на квалифициран персонал, застрахователни агенти, чрез който да предложи на клиентите си най-широк спектър от застрахователни продукти и услуги. Задължително условие в застрахователната дейност е авторитетното консултиране на Клиента за сключване на най-изгодни и подходящи за него застраховки в лицензирани застрахователни компании, както и акумулиране разходите като цяло по личните и служебни МПС, имущества, задължителните професионални отговорности и др.

Ел-Ма Консулт се ангажира да отстоява изискванията и правата на Клиентите си за покритие на риска. Допълнително им спестява време и усилия, които те пренасочват за личните си дела и ангажименти.

Телефоните на консултанти и управители в Ел-Ма Консулт са на 24-часов режим на обслужване при различни възникнали събития и въпроси от клиентите и застрахователните компании.

Девизът на Ел-Ма Консулт е
ДОКАТО ВИЕ РАБОТИТЕ ЗА УСПЕХА СИ, НИЕ РАБОТИМ ЗА ВАС !

Ел-Ма Консулт застраховане е дружество, което е отворено и динамично настроено да работи с възможно повече хора и фирми. Представители за различните градове в страната стават както отделни застрахователни консултанти, така и фирми.

При желание за съвместна работа Ел-Ма Консулт са готови за допълнителни разговори и уточняване на стила на работа, в зависимост от възможностите и възгледите на консултантите за този вид дейност.


* Ел-Ма Консулт е представител на Застрахователен брокер Изира за гр. Пловдив и региона.


* За контакт:
мобилен тел.: 0882 69 82 49
тел./факс: 032 68 11 78
e-mail: el-ma.konsult@abv.bg

 

Copyright © 2006-2017 - Бизнес каталог ИнфоЖокер

Следвайте ни в Google+ТуитърФейсбук

В каталог ИнфоЖокер публикуваме информация за над 50 000 фирми. Желанието ни е да актуализираме многократно повече и предоставим целия бизнес в България на едно място, но честите промени във фирмите като смяна на адреси, телефони и имейли, изгубени домейни, липса на качествени сайтове, закриване на фирми и др. фактори, не позволяват това. Съществуват и други подобни информационни каталози, източници на инфо за фирми, които се афишират с имена - Бизнес каталог, български справочник, европейски портал, директория, фирмени страници, най-най или първият еди-какво си, но Вие търсете качеството на информацията и ефективността на интернет рекламата и ще имате успех.


Изработка на уеб сайт от www.it-advanced.com